Algemene voorwaarden

Welkom op de website van Basisschool Isra. Wij verzoeken u vriendelijk om onze gebruiksvoorwaarden zorgvuldig door te lezen voordat u gebruikmaakt van onze website. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bezoekers, gebruikers en anderen die toegang hebben tot of gebruik maken van de diensten van onze website.

Gebruik van de Website

Door toegang te verkrijgen tot onze website, gaat u akkoord met deze gebruiksvoorwaarden. U stemt ermee in de website alleen te gebruiken voor legale doeleinden en op een manier die geen inbreuk maakt op de rechten van, of de gebruik en genot van de website beperkt voor, andere gebruikers.

Intellectueel Eigendom

Alle inhoud op deze website, inclusief teksten, afbeeldingen, logo's, iconen, ontwerpen, en de samenstelling daarvan, zijn eigendom van Basisschool Risala en worden beschermd door nationale en internationale wetgeving op het gebied van intellectueel eigendom.

Aansprakelijkheid

Hoewel we streven naar de meest actuele en correcte informatie op onze website, kunnen we niet garanderen dat alle inhoud op elk moment volledig en/of up-to-date is. Basisschool Isra aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die voortkomt uit het gebruik van de website of de onmogelijkheid om deze te gebruiken.

Wijzigingen in de Gebruiksvoorwaarden

Basisschool Risala behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden te allen tijde te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om de gebruiksvoorwaarden periodiek te controleren op wijzigingen.
Cookie instellingen